GLISS ТЕЧНА МАСКА АКВА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ 200МЛ

  • Марка: Gliss
  • Кат. номер:44617

Топлината, горещият въздух, слънцето и други фактори изсушават косата и тя губи своята мекота, блясък и еластичност. Сухата коса се нуждае от хидратираща грижа, както сухата кожа се нуждае от овлажняващи кремове.

 Течна маска, която интензивно хидратира и подхранва сухата коса. Тя незабавно улеснява разресването ѝ, без да я утежнява. Мощната формула с хиалуронов комплекс и морски водорасли възстановява увредените структурни връзки вътре в косъма и осигурява дълбока влага. Така дори сухата коса става отново копринено мека и блестяща.

Формулата е обогатена с хиалуронова киселина, която е известна с изключителната си способност да задържа до 1000 пъти повече вода от собственото си тегло. Тя интензивно хидратира косата, придава ѝ мекота и жизненост. Вложен е екстракт от морски водорасли, който е богат на витамини, минерали и магнезий. Той укрепва космените фоликули и стимулира растежа, подобрява здравината и еластичността на косъма.

Течната маска осигурява до 48 часа усещане за хидратация, за здрава и блестяща коса всеки ден. Тя има експресен възстановяващ ефект - нужни са само 7 секунди, за да подейства. Иновативната ѝ течна текстура се превръща в кремообразна при разтъркване. Формулата не съдържа оцветители.