0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Серум капки за коса Hair Company Inimitable Style Illuminating Drops срещу цъфтящи върхове и краища, 100мл

28.99 лв.

6 налични

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Високо концентриран серум Hair Company Inimitable Style Illuminating Drops - хидратира и предпазва косата от цъфтящи краища и от двойни връхчета. Предпазва, подхранва и придава блясък. Активната съставка LUMINESCINA е патентована съставка от най ново поколение, която абсорбира вредните UV лъчи и ги превръща в нов източник на светлина.

Забавя стареенето, подхранва и възстановява косата. Активната съставка LUMINESCINA е патентована съставка от най ново поколение, която абсорбира вредните UV лъчи и ги превръща в нов източник на светлина, сияние излъчващо се от самата ви коса.Тя също въздейства и на свободните радикали и забавя стареенето, подхранва и възстановява косата!Екстрактът й се получава от цветните венчелистчета от растения ,които виреят само в Средиземноморието.

 

Тегло 0.150 кг
Марки

Volume

100 ml

Код: 46051 Категория:

Начин на употреба: Нанесете на влажна коса по дължината на косъма. Не изплаквайте!

Hair Company е италианска компания, която произвежда професионални продукти за коса, което я прави идеалния партньор за салони, на които гарантира авангардни и високоефективни продукти. В лабораториите за научноизследователска и развойна дейност нейните специалисти замислят и създават широка гама от професионални продукти, за да отговорят най-добре на нуждите на всички фризьори. Продукти на компанията са резултат от непрекъснато изследване в лаборатории и са предназначени само за професионалните фризьори. Качество на продуктите се радва на световно признание. Професионални технолози разработват уникални електронни инструменти за анализ и третиране на косата, базирани на най-модерните технологии, за да предложат  изключителни  продукти.

You may also like…

magnifier