0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Течен сапун ЗДРАВЕ БЕБЕ БИО за деца 250мл

4.29 лв.

Изчерпан

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Течният сапун "Здраве бебе био" е продукт, предназначен за нежна грижа и почистване на кожата на бебета. Той е формулиран с внимание към деликатната и чувствителна кожа на бебетата, като осигурява меко и безопасно почистване. Продуктът е био сертифициран и съдържа натурални съставки, които се отглеждат и се произвеждат по екологично чист начин. Формулата на сапуна е нежна и деликатна към кожата на бебето. Тя почиства ефективно, без да изсушава или нарушава естествения баланс на кожата.

Течният сапун е обогатен с хидратиращи съставки, които помагат за запазване на естествената влага в кожата и я правят мека и гладка. Продуктът е тестван и одобрен от дерматолози, което гарантира, че е безопасен за използване върху кожата на бебета. Течният сапун има деликатен и приятен аромат, който оставя свежо усещане след употреба.

Тегло 0.300 кг
Марки

Volume

250 ml

Начин на употреба: Нанесете малко количество от течния сапун върху влажна кожа, разпенете нежно и след това изплакнете обилно с вода. Избягвайте контакт с очите. Подходящ за ежедневна употреба.

Състав: AQUA, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE*, SODIUM COCO-SULFATE, DECYL GLUCOSIDE, SODIUM COCOAMPHOACETATE, GLYCERIN, COCO GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, CITRIC ACID, PARFUM, LIMONENE, GUAR HYDROXYPROPILTRIMONIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE

Арома предлага високо качествени продукти на потребителите, с отговорност към тяхното здраве и красота. Като водещ български производител на козметика с дългогодишни традиции в бранша и благодарение на иновативните си решения, компанията трансформира опит си в производство на козметика и разшири портфолиото си с перилни и почистващи продукти. В отговор на предизвикателствата на новото време, което налага високи изисквания и правила, Арома непрекъснато се промяна. Многообразието е водещ фактор за успех, а продуктите създават емоция и усещане за чистота, нежност и връзката с вечния извор за живот – Природата. Тази хармония от здраве и красота е свързана с идентичността на Арома,

*Производителят носи отговорност за състава на продукта. Препоръчва се да прочетете списъка със съставки на продукта директно върху опаковката поради възможни промени преди употреба.

You may also like…

magnifier