0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Агент за изсветляване за коса Delia CAMELEO BLEACHING BLOND STAR PLEX

5.25 лв.

1 налични

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Delia CAMELEO BLEACHING BLOND STAR PLEX е напреднал агент за изсветляване на косата, създаден да осветли косата, като в същото време намали уврежданията. Тази иновативна формула съчетава ефективни свойства за изсветляване с предимствата на технологията на Плекс, за да гарантира по-мек и безопасен процес на изсветляване.

Марки

Ефективно изсветляване: Този агент за изсветляване на косата е формулиран, за да осигури забележителни резултати при изсветляване, помагайки ви да постигнете желания оттенък на блонд.
Технология на Плекс: Включването на технологията на Плекс във формулата цели да защити и укрепи структурата на косата по време на процеса на изсветляване, намалявайки възможните увреждания и счупвания.
Разнообразно използване: Подходящ за цялостно изсветляване на косата и за техники за акценти, позволявайки креативни и персонализирани трансформации на косата.
Внимателна Формула: Delia CAMELEO BLEACHING BLOND STAR PLEX е внимателно формулиран, за да предостави надеждни резултати, като в същото време подчертава здравето на косата.
Лесно Нанасяне: Процесът на нанасяне, подходящ за потребителя, гарантира равномерно разпределение и последователни резултати.

Съдържание на Комплекта:
Прах за Изсветляване
Крем разработчик
Плекс Серум
Купичка за Смесване
Четка за Нанасяне

Инструкции за Употреба:
Подготовка: Надявайте се на предоставените ръкавици, за да защитите ръцете си. Смесете Праха за Изсветляване и Крем разработчика в предоставената купичка за смесване, според инструкциите на опаковката.
Нанасяне: С помощта на четката за нанасяне, нанесете сместа равномерно върху суха, ненамита коса. Започнете от краищата и продължете нагоре, избягвайки директен контакт със скалпа. За акценти, нанесете върху избрани секции.
Процес: Периодично проверявайте напредъка на изсветляване на косата. Времето за развитие може да варира в зависимост от желания оттенък на осветляване и началния цвят на косата. Избягвайте прекомерна обработка.
Изплакване: След като постигнете желания оттенък на осветляване, изплакнете косата обилно с топла вода, докато водата стане ясна.
Нанасяне на Плекс Серум: Нанесете Плекс Серума на косата, разнасяйки го равномерно. Оставете го за няколко минути, за да допълнително защитите и укрепите косата.
Хидратация: След изплакване на Плекс Серума, използвайте подхранващ балсам или маска за коса, за да възстановите влагата и мекотата на косата.
Стилизиране: След като косата е чиста и подхранена, можете да продължите с предпочитаната си процедура за стилизиране.
Забележка:
Преди да използвате Delia CAMELEO BLEACHING BLOND STAR PLEX, направете тест за алергични реакции, за да проверите за всякакви нежелани реакции или чувствителност. Прочетете и следвайте инструкциите на опаковката внимателно. Избягвайте контакт с очите и кожата.

Delia е утвърден бранд в областта на козметиката, предлагащ широка гама от продукти, насочени към индивидуалните нужди на клиентите за красота и грижа за кожата. С дългогодишен опит и присъствие на пазара, Delia представлява символ на качество, иновации и надеждност.
Качество и Надеждност: Delia се гордее със стриктно съблюдаване на най-високите стандарти за качество. Всеки продукт е създаден с внимание към детайла, използвайки най-добрите съставки и технологии.
Широка Гама от Продукти: От бои за коса и продукти за грижа за кожата до специализирани средства за красота, Delia предлага разнообразие, което отговаря на различните нужди и предпочитания на клиентите. Независимо дали търсите иновативни цветове за косата си, ефективни средства за грижа за кожата или професионални продукти за грим, Delia има отговор на всеки запитване.
Иновации и Технологии: Delia е водещ във внедряването на новаторски технологии и подходи в козметичната индустрия. Нейните експерти постоянно работят върху създаването на продукти, които са в съответствие с последните тенденции и иновации, за да осигурят на клиентите ни най-доброто в света на красотата.
Грижа за Клиентите: Delia не само предлага продукти, но и гарантира професионална подкрепа и грижа за клиентите си. Ние сме тук, за да ви насочим, отговорим на вашите въпроси и ви помогнем да изберете най-подходящите продукти за вашия уникален стил и нужди.
С Delia получавате повече от продукти за красота - получавате партньорство, което цени вашата уникалност и се стреми да ви предостави най-доброто в сферата на козметиката и грижата за кожата.

You may also like…

magnifier