0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Детска паста за зъби Dental Kids Tra-la-la, с аромат на кола, 50 мл

1.10 лв.

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Dental Kids Cola Tra-la-la представлява иновативна формула, която съчетава деликатно действие с ефективна защита за нежните детски зъби, заедно с приятния аромат на кола, който вдъхновява децата да се грижат за своите зъби.

Код: 6bb925840e66 Категория:

Dental Kids Cola е специално разработена с формула, която предлага нежна грижа и защита за детските зъби. Съдържа калциев лактат, който обогатява зъбите с калций и заздравява зъбния емайл, допринасяйки за оптималното им развитие. Натриевият монофлуорфосфат е активен състав, който предпазва от появата на кариес, като подсилва защитните функции на зъбите. Приятният вкус на кола прави употребата на този продукт за грижа за устата наистина приятна за всяко дете.

Начин на употреба: Използвайте Dental Kids Cola като обикновен зъбен пасти за деца. Нанесете малко количество от продукта върху меката четка за зъби и почистете зъбите на вашето дете внимателно. Изплакнете устата си с вода след употреба. Подходящ за ежедневна употреба.

Състав:

  • Монофлуорофосфат де Натрий (активен флуорен състав)
  • Лактат де Калций (както калциев карбонат, това е източник на калций във формулата)

Предупреждение: Не се препоръчва поглъщането на продукта. За най-добри резултати, използвайте под наблюдение на възрастен.

You may also like…

magnifier