0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Детски парфюм MINIONS EDT 7мл

1.90 лв.

4 налични

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Детският парфюм MINIONS EDT с обем 7 мл е продукт, вдъхновен от популярните анимационни герои Миньоните. Има свеж и игрив аромат, който е подходящ за детска кожа. Включва нотки на плодове, цветя или сладки аромати, които придават приятна и лека атмосфера. Парфюмът MINIONS EDT с обем 7 мл е малък и удобен за деца. Такъв размер позволява на децата да го носят със себе си по време на игра или пътувания. Опаковката на този детски парфюм има дизайн, вдъхновен от героите Миньоните. Това може да включва изображения на Миньоните или символи, свързани с тях, което прави опаковката забавна и привлекателна за децата.

 

Марки

Обем

7 ml

Код: 43931 Категория:

Начин на употреба: За най-добри резултати, препоръчва се да се разпръска леко количество спрей върху кожата от разстояние около 15-20 см. Избягвайте нанасянето в близост до очите и в случай на нежелани реакции, прекратете употребата.
Препоръчително е родителите или възрастни да го нанасят върху кожата на детето. Помнете, че продуктът е предназначен за външна употреба само и не трябва да се поглъща. Също така, следвайте инструкциите на опаковката и съхранявайте спрея на сухо и хладно място, извън обсега на деца.

AIR-VAL е марка за парфюми и козметични продукти, основана през 1979 г. Оттогава те са се утвърдили като един от водещите производители на лицензирани парфюми и козметични продукти, предлагащи големи марки и лицензи, които включват популярни герои от филми, анимации и комикси. AIR-VAL е известен със своето разнообразие от продукти, включително парфюми за жени, мъже и деца, лосиони за тяло, шампоани и други козметични продукти. Те се отличават с високо качество на съставките и внимание към детайлите във всяка формула. Марката AIR-VAL често работи с известни лицензионни партньори, като Disney, Marvel, DC Comics, Mattel и много други, за да представят парфюми и козметични продукти, вдъхновени от популярни герои и марки. Това позволява на потребителите да се насладят на аромати, свързани с техните любими персонажи.

You may also like…

magnifier