0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Детски парфюм VAIANA EDC за момичета 200мл

5.80 лв.

1 налични

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Детският парфюм Vaiana EDC е предназначен специално за момичета и е вдъхновен от популярния анимационен филм "Vaiana" (известен и като "Моана"). Има сладък, цветен, плодов аромат. Леки и приятен, подчертавайки нежността и игривостта на детската кожа. Парфюмът Vaiana EDC с обем от 200 мл е по-голям размер и е подходящ за продължителна употреба. Този размер позволява на детето да се наслади на аромата за дълъг период от време. Опаковката на парфюма включва елементи и изображения, свързани с героинята Ваяна от анимационния филм, включва изображения на Ваяна, океански мотиви или символи от филма, което прави опаковката атрактивна за момичета.

 

Марки

Обем

200 ml

Код: 43937 Категория:

Начин на употреба: За най-добри резултати, препоръчва се да се разпръска леко количество спрей върху кожата от разстояние около 15-20 см. Избягвайте нанасянето в близост до очите и в случай на нежелани реакции, прекратете употребата.
Препоръчително е родителите или възрастни да го нанасят върху кожата на детето. Помнете, че продуктът е предназначен за външна употреба само и не трябва да се поглъща. Също така, следвайте инструкциите на опаковката и съхранявайте спрея на сухо и хладно място, извън обсега на деца.

AIR-VAL е марка за парфюми и козметични продукти, основана през 1979 г. Оттогава те са се утвърдили като един от водещите производители на лицензирани парфюми и козметични продукти, предлагащи големи марки и лицензи, които включват популярни герои от филми, анимации и комикси. AIR-VAL е известен със своето разнообразие от продукти, включително парфюми за жени, мъже и деца, лосиони за тяло, шампоани и други козметични продукти. Те се отличават с високо качество на съставките и внимание към детайлите във всяка формула. Марката AIR-VAL често работи с известни лицензионни партньори, като Disney, Marvel, DC Comics, Mattel и много други, за да представят парфюми и козметични продукти, вдъхновени от популярни герои и марки. Това позволява на потребителите да се насладят на аромати, свързани с техните любими персонажи.

You may also like…

magnifier