0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

FUSION FLX САМОБРЪСН.С 1 НОЖЧЕ

16.99 лв.

Изчерпан

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

GILLETTE Fusion Flx самобръсн с 1 ножче

 

Gillette Fusion Flex Самобръсначка с 1 ножче-безкомпромисно качество на Жилет. Притежават технология, чрез която главата на ножчето се върти по посока на бръсненето и осигурява стабилно, плавно и безопасно движение,лента с лубрикант, която омекотява кожата по време на самото бръснене. По този начин,тези ножчета предоставят безкомпромисна защита и за вашата кожа.

 

Продуктите от серията Fusion Gillette са ножчета, самобръсначки и гелове за бръснене. Ножчетата са снабдени с 5 остриета, прецизно изработени с безкомпромисната технология на Gillette. Отделно, някои от самобръсначките в серията притежават и гъвкава технология, която осигурява комфортно бръснене и безкомпромисно отстраняване на нежеланите косми. Ножчетата се движат по посока на движението на ръката и не се налага повторение върху една и съща област. Геловете за бръснене осигуряват защита за кожата и лесно плъзгане на бръсначите.

 

Компанията Gillette е световен лидер в производството на самобръсначки. Кръстена е на нейния основател - King C. Gillette. Компанията е известна с иновативните си решения, като на няколко години подобряват технологията и устройството на самобръсначките си. Това ги изгражда и като лидери на пазара. Gillette са първите, които предлагат самобръсначки с релефна дръжка за по-добър захват, с регулируеми ножчета спрямо твърдостта на косъма, с 2, 3 и 5 ножчета, с лента с лубрикант за по-меко усещане и по-гладко бръснене. Всички тези нововъведения са благодарение на години тестове и разработки, които да направят гладкото бръснене лесно и приятно.

Марки

You may also like…

magnifier