0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Самобръсначки за еднократна употреба BIC 1 SENSITIVE 5 броя

2.99 лв.

4 налични

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Самобръсначките за еднократна употреба "BIC 1 SENSITIVE" са популярен продукт, предназначен за бръснене на различни части на тялото. Те са предлагани в пакет от 5 броя и са специално проектирани да осигурят гладко и комфортно бръснене. Самобръсначките за еднократна употреба са с едно острие, което е предназначено да се адаптира към контурите на лицето или тялото и да предостави прецизност при бръснене. Те са специално създадени за хора с чувствителна кожа, които търсят деликатност и минимално раздразнение по време на бръснене. С най-високо качество на ножчето от неръждаема стомана.

Марки

Начин на употреба: Уверете се, че кожата и косата в зоната, която ще бръснете, са мокри или подготвени с вода или бръсначна пяна/гел. Със самобръсначката приложете лек натиск и с изравнени движения плъзнете по кожата в посоката на растежа на косата.
Изплакнете самобръсначката след всяко движение или когато се натрупат косми на острието. След приключване на бръсненето, изплакнете кожата с вода и нанесете подходящ продукт за следбръсначка, като лосион или балсам. Изхвърлете самобръсначката след употреба, тъй като те са предназначени за еднократна употреба.BIC е известна и утвърдена марка, която предлага различни продукти за писане, бръснене и други потребности. Компанията BIC е основана през 1945 г. във Франция и се гордее със своята дълга история на качество и надеждност.

BIC е френска марка, която е известна в целия свят с продуктите си за писане, бръснене и други потребности. BIC е основана през 1945 г. от Марсел Бишо. Първоначално компанията започва с производство на химикалки, а по-късно разширява своята продуктова линия с други артикули. BIC предлага широка гама от продукти, включително химикалки, моливи, маркери, флумастери, гумички, тушове, самобръсначки, резачки за писалки, леки и запалки. Известна е със своите иновативни продукти и дизайни. Например, те са патентовали технологията Easy-Glide за плавно писане при химикалките, както и технологията за гладко и лесно пишене с топчета. BIC се стреми да предлага качествени и достъпни продукти, които са надеждни и удовлетворяват нуждите на потребителите. Техните продукти са проектирани да бъдат функционални, прости за употреба и безопасни. BIC също така отдава значение на устойчивостта и опазването на околната среда. Те активно работят за намаляване на въглеродния отпечатък и използват рециклируеми материали във възможно най-голяма степен. BIC е известна със своите високи стандарти за качество и безопасност на продуктите си. Те следват строги процедури за контрол на качеството и спазват регулаторните изисквания.

You may also like…

magnifier