0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Комплект детски парфюм PETS EDT 30мл и подарък кутия за закуска

12.90 лв.

Изчерпан

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

PETS EDT 30ML е парфюм, който е част от колекцията на марката AIR-VAL, предлагаща лицензирани парфюми и козметични продукти. Този конкретен парфюм е представен във флакон с обем 30 мл и е вдъхновен от героите от популярния анимационен филм "PETS". Предлага уникален и свеж аромат, който е разработен, за да предизвика приятни емоции. Ароматът може да бъде описан като игрив, свеж и подходящ за всеки ден. Комплектът включва и SNACK BOX, което представлява кутия за закуски или сладкиши. Този комплект може да бъде подходящ за подарък или за лична употреба, като комбинира ароматното удоволствие от парфюма със сладко изкушение.

Марки

Volume

30 ml

Начин на употреба: За най-добри резултати, препоръчва се да се разпръска леко количество спрей върху кожата от разстояние около 15-20 см. Избягвайте нанасянето в близост до очите и в случай на нежелани реакции, прекратете употребата.
Препоръчително е родителите или възрастни да го нанасят върху кожата на детето. Помнете, че продуктът е предназначен за външна употреба само и не трябва да се поглъща. Също така, следвайте инструкциите на опаковката и съхранявайте спрея на сухо и хладно място, извън обсега на деца.

AIR-VAL е марка за парфюми и козметични продукти, основана през 1979 г. Оттогава те са се утвърдили като един от водещите производители на лицензирани парфюми и козметични продукти, предлагащи големи марки и лицензи, които включват популярни герои от филми, анимации и комикси. AIR-VAL е известен със своето разнообразие от продукти, включително парфюми за жени, мъже и деца, лосиони за тяло, шампоани и други козметични продукти. Те се отличават с високо качество на съставките и внимание към детайлите във всяка формула. Марката AIR-VAL често работи с известни лицензионни партньори, като Disney, Marvel, DC Comics, Mattel и много други, за да представят парфюми и козметични продукти, вдъхновени от популярни герои и марки. Това позволява на потребителите да се насладят на аромати, свързани с техните любими персонажи.

You may also like…

magnifier