0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Натурално Олио за Тен Mega Tan Pure, 140мл

20.99 лв.

1 налични

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Натуралното олио за тен Mega Tan Pure е предназначено да помогне за интензивиране на тена и да придаде на кожата сияен и естествен вид. То може да съдържа различни натурални съставки, като растителни масла, екстракти и витамини, които подхранват и хидратират кожата.

Олиото MegaTan Pure се препоръчва за всички типове кожа, също и за тази с алергични реакции при употреба на синтетични кремове. Може да ползвате олиото преди, по време и след слънчеви бани. Намалява значително неприятното зачервяване, което има при директно незащитено излагане на UV лъчи (при премерена процедура на слънце или в солариум кожата придобива бързо красив тен, прескачайки в част от фазата на почервеняването).

Марки

Код: 35143 Категория:

Начин на употреба: Разклатете преди употреба. Нанесете обилно преди излагане на слънце. Повтаряйте след къпане във водата, изпотяване и подсушаване.

Състав: 100% Natural (Coconut Oil, Almond Oil, Argan Oil, Olive Oil, Jojoba Oil, Cacao Oil, Vitamin Е). Coconut aroma.

MegaTan е водещ производител на професионална натурална козметика за тен и козметика за плаж. При производството на продуктите се използват само висококачествени съставки, като подбрани масла, отлични растителни екстракти и витамини. Само когато кожата Ви е оптимално снабдена с влага и нужните хранителни вещества, тя е в състояние бързо да изгражда наситен тен и да го задържи. Обичайните ежедневни козметични продукти тук са недостатъчни, а дори напротив, пречат за оптималното и равномерно бронзиране на кожата. Ако бъдат използвани в солариума или под слънчевите лъчи, козметичните продукти за ежедневна грижа като лосиони за тяло или кремове за лице дори могат да доведат до задържане на горещината и да предизвикат значителни алергични реакции върху кожата ви.

*Производителят носи отговорност за състава на продукта. Препоръчва се да прочетете списъка със съставки на продукта директно върху опаковката поради възможни промени преди употреба.

You may also like…

magnifier