0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Натурално сухо олио за тяло MegaTan Pure с меланин активатор, SPF0 140мл

22.99 лв.

Изчерпан

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

MegaTan Pure с меланин активатор е натурално сухо олио за тяло, което помага за интензивиране на процеса на тъмнене на кожата и стимулиране на производството на меланин. Това олио съдържа специални съставки или екстракти, които се наричат меланин активатори, предназначени да ускорят и подобрят придобиването на тен. Не съдържа бронзанти и слънцезащитни филтри. Подходящо за лице и тяло.

Марки

Код: 35142 Категория:

Начин на употреба: Разклатете преди употреба. Нанесете обилно преди излагане на слънце. Повтаряйте след къпане във водата, изпотяване и подсушаване.

Състав: 100% натурален продукт - Coconut Oil, Almond Oil, Argan Oil, Olive Oil, Jojoba Oil, Cacao Oil, Natural Oil emolient, Vitamin Е. Активатор на меланин с аромат на кокос.

MegaTan е водещ производител на професионална натурална козметика за тен и козметика за плаж. При производството на продуктите се използват само висококачествени съставки, като подбрани масла, отлични растителни екстракти и витамини. Само когато кожата Ви е оптимално снабдена с влага и нужните хранителни вещества, тя е в състояние бързо да изгражда наситен тен и да го задържи. Обичайните ежедневни козметични продукти тук са недостатъчни, а дори напротив, пречат за оптималното и равномерно бронзиране на кожата. Ако бъдат използвани в солариума или под слънчевите лъчи, козметичните продукти за ежедневна грижа като лосиони за тяло или кремове за лице дори могат да доведат до задържане на горещината и да предизвикат значителни алергични реакции върху кожата ви.

*Производителят носи отговорност за състава на продукта. Препоръчва се да прочетете списъка със съставки на продукта директно върху опаковката поради възможни промени преди употреба.

You may also like…

magnifier