0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Оцветяваща и матираща маска за руса коса Black Platinum 250мл

10.99 лв.

Изчерпан

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Превърнете грижата за русата си коса в истинско изкушение с Black Platinum Оцветяваща и Матираща Маска. Създадена със специална грижа за тониране и стилизиране, тази уникална формула обогатява цвета на косата и същевременно й придава матово сияние.

Изработена специално за руса коса, тази маска не само подсилва и укрепва косата, но и я освежава с изтънчен оттенък, който придава дълбок и наситен цвят. Безупречно съчетание на цветове, което показва вашата индивидуалност и стил.

Марки

Но Black Platinum Оцветяваща и Матираща Маска не спира само на цвета. Тя предоставя и изключително матиращ ефект, който ви дава възможността да се насладите на модерен и стилен завършек. Избягвайте неприятната блясък, а се насладете на дълготрайно маскообразно покритие, което добавя допълнителен акцент към вашия визуален стил.

Начин на употреба:
Нанесете Black Platinum Оцветяваща и Матираща Маска на влажна коса след измиване. Разнесете равномерно по дължините и изчакайте 5-10 минути, за да постигнете желания оттенък. Изплакнете обилно с вода и се наслаждавайте на интензивния цвят и матовия завършек.

Съчетайте цвета и стила с Black Platinum Оцветяваща и Матираща Маска за руса коса. Дарете си косата с истинско изкушение и внимание, което тя заслужава.

Black Professional line се ангажира да доставя продукти на високо технологично ниво, които отговарят на високите стандарти на специалистите в индустрията на грижата за косата. Чрез иновации и изследвания, марката създава грижовни и високо ефективни продукти, предоставяйки на фризьорите средства, които подкрепят тяхната креативност и възможността им да изразяват индивидуалността си. Black Professional line предлага разнообразие от продукти за коса, които обхващат различни стъпки на грижа, оцветяване и стилизиране. Техните формули, разработени със сертифицирани съставки, са предназначени да осигуряват на фризьорите инструменти, които им позволяват да постигнат великолепни резултати, съчетавайки традиция и иновация.

You may also like…

magnifier