0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Паста за зъби Пародонтакс Herbal Fresh, за чувствителни зъби и венци, 75 мл

6.85 лв.

Изчерпан

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Опитайте Parodontax Herbal Fresh за уста, което премахва бактериалната плака, спира кървенето на венците и оставя усещане за свежест и чистота. Съдържащата се в нея комбинация от екстракти от джинджифил, евкалипт и мента осигурява приятен вкус и облекчение за венечните джобове. Флуоридът подпомага заздравяването на зъбите. Използвайте за искрящо бели зъби и успокоени венци.

Марки

Код: 44053 Категория:

Parodontax Herbal Fresh е революционна паста за зъби, която не само премахва бактериалната плака и спира кървенето на венците, но и предлага уникален вкусово-терапевтичен опит. Обогатена с екстракти от джинджифил, евкалипт и мента, тази формула не само осигурява приятен вкус, но и действа облекчаващо и стягащо за венечните джобове. Съдържащият се флуорид помага за заздравяване на зъбите, като ефективно ги предпазва от кариеси и запазва здравето им. След употреба устната кухина е изключително почистена, зъбите са искрящо бели, а венците са успокоени и стегнати.

Начин на употреба: Използвайте Parodontax Herbal Fresh поне 2 до 3 пъти дневно за оптимални резултати. Нанесете желаното количество паста върху четка за зъби и почистете зъбите си внимателно. Избягвайте поглъщането на пастата.

Състав: Water, Glycerin, Sorbitol, Ginger Extract, Eucalyptus Extract, Mint Extract, Fluoride, Antiseptic

You may also like…

magnifier