0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Вода за уста Astera PARODONT ACTIVE PREBIOTIC

от: 4.29 лв.

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Astera Parodont Active Prebiotic е вода за уста, предназначена за поддържане на здравето на венците и устната хигиена. Тя е произведена от марката Astera, която е специализирана в продуктите за устна хигиена. Обогатена е с пребиотици, които предоставят подкрепа за полезните бактерии в устната кавитета. Тези пребиотици създават благоприятна среда, която помага за поддържане на баланса на микробната флора и намалява риска от развитие на пародонтални заболявания.

Astera Parodont Active Prebiotic вода за уста има следните свойства и предимства:
Антисептично действие:
Продуктът помага да се убият вредните бактерии в устната кавитета и да се предотврати образуването на зъбен камък и плака.
Освежаващ ефект: Водата за уста оставя приятно усещане на свежест и чистота в устата.
Подпомага заздравяването на венците: Формулата на продукта помага да се укрепят и заздравят венците, като се намалява възпалението и кървенето им.
Предотвратява лошия дъх: Astera Parodont Active Prebiotic вода за уста помага да се премахнат неприятните миризми в устата и да се предотврати лошият дъх.

Марки

Volume

300 ml, 500 ml

Код: 44108 Категория:

Начин наупотреба: изплакнете устата с нея след измиването на зъбите. За най-добри резултати, използвайте продукта два пъти на ден. Изплакнете устата с около 20 мл продукт за около 30 секунди и след това ч изплюйте. Избягвайте поглъщането на продукта.

Състав: AQUA, SORBITOL, HYDRATED SILICA, PEG-8, SODIUM LAURYL SULFATE, CELLULOSE GUM, AROMA, ALUMINUM LACTATE, SODIUM MONOFLUOROPHOSPHATE, INULIN, ZINC CITRATE, PVP, MENTHOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, SODIUM SACCHARIN, TITANIUM DIOXIDE, ALLANTOIN, AQUA, GLYCERIN, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, ALUMINUM LACTATE, AROMA, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, INULIN, SODIUM FLUORIDE, ZINC CHLORIDE, SODIUM SACCHARIN, MENTHOL, 2-BROMO-2-NITROPROPANE-1,3-DIOL, CI 14720

Astera на Арома е бранд, който предлага грижа за устната хигиена и зъбите. Техните продукти са специално разработени, за да предоставят ефективна и нежна грижа за здравето на устната и зъбите. Astera предлага широка гама от продукти, включително зъбни пасти, изплаквания за уста, четки за зъби и други устни грижи. Техните продукти се отличават с високо качество и съдържат специално подбрани съставки, които се грижат за здравето на зъбите и венците. Брандът Astera използва научни изследвания и иновативни формули, за да осигури оптимална грижа. Те се фокусират върху предотвратяване на зъбната плака, кариеса и проблемите с венците, като същевременно осигуряват свеж дъх и здрави зъби.

*Производителят носи отговорност за състава на продукта. Препоръчва се да прочетете списъка със съставки на продукта директно върху опаковката поради възможни промени преди употреба.

You may also like…

magnifier