Марки
Copyright © 2020. All Rights Reserved

ДЕТОКСИКАЦИЯ

10 февруари 2019
ДЕТОКСИКАЦИЯ

Отвътре навън.Детоксикацията е тенденция започваща от идеята да освободим телата си от тосините и да възвърнем здравето и силата си .Като решение на този проблем се явяват плодовите и зеленчуковите сокове,хранителните добавки и детоксикиращи диети.

В същото време потребителят започва все повече да се интересува от вредите,които градският живот носи на здравето и кожата.

Всеки ден в атмосферата се отделят сажди,пушек,киселини.Когато частиците са по-малки от порите на кожата ,те проникват в дълбочина.Загуба на блясък,пигментация,раздразнение,дехидратация,бръчки...Бихме могли да продължим списъка.

Какъв е най-добрия начин да се реагира на всичко това?Чрез специална грижа за кожата.

Вече се предлагат почистващи продукти,маски и кремове за лице,съдържащи активни съставки,които почистват кожата от вредните замърсявания и създават защита срещу агресивните фактори на външната среда.

ГРИЖА ЗА КОСАТА

Кои са основните типове продукти, свързани с грижа за косата? Правилната грижа за косата е тази, която се извършва ежедневно. Без редовни грижи, внимание и отговорност, няма как косата ви да запази своя блясък и здравословен вид. Неизменна част от редовната грижа за косата са козметичните продукти, които използвате. Най-важните сред тях са шампоани, балсами, маски, продукти за термозащита и т.н. В следващите редове ще разберете малко повече за всеки един от споменатите типове продукти, както и за тяхната роля и значение във връзка с ефективната грижа за косата:

прочети още
ГОРЕЩАТА ИСТОРИЯ НА СТУДЕНО ПРЕСОВАНИТЕ МАСЛА

При студеното пресоване на маслата се запазват техните естествени цветове и аромати,както и всички важни хранителни вещества,антиоксиданти,здравословни мастни киселини и витамини,като A,B,C и E.

прочети още
ЛЕГЕНДА ЗА АРГАНА

Аргановото масло, наричано „Течното злато на Мароко“, се добива от непознатото у нас арганово дърво, което расте само на две места по целия свят – Мароко и Мексико. В Мексико плодовете му не се използват, докато в Мароко е широко разпространено. Дървото се смята за неофициален тотем, който символизира независимия и мистериозен дух на страната.

прочети още
ДА ЖИВЕЕШ В ГРАДА

Жените в своите 30 години: -СИЛНИ -УВЕРЕНИ -ТЪРСЕЩИ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА БАЛАНС -ХАРЕСВАТ ГРАДСКАТА СРЕДА: търсят начин да постигнат баланс в кариерата и личния живот след работа. Те обикалят фитнес залите, магазините, обичат да изпробват нови неща, срещат се с приятели, флиртуват... За тях градът е център на енергия и живот. Всичко в ежедневието изисква енергия. Въпреки, че градът ни дава много, този начин на живот не се отразява добре на кожата ни: прах, замърсяване, недоспиване, стрес, стареене. Но тъй като те обичат градския ритъм, непрекъснато търсят начин да възвърнат енергията на кожата си.

прочети още