0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Пяна за бръснене Gillette Series Sensitive, за чувствителна кожа, 250мл

5.75 лв.

17 налични

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Класическата пяна за бръснене представлява идеалното съчетание от ревитализиращи и хидратиращи свойства, които осигуряват освежаващо и комфортно бръснене.

Марки

Тази класическа пяна за бръснене е създадена, за да предостави изключително гладко и удобно бръснене, докато същевременно ревитализира и хидратира кожата на лицето. Богатата текстура на пяната обвива косъмчетата, подготвяйки ги за лесно и гладко избръсняване. Съдържащите се в състава активни съставки, като алое вера, ментол и други, осигуряват освежаващ ефект и успокояват кожата по време на процеса на бръснене.

Начин на употреба: Преди употреба, разклатете добре опаковката на пяната и нанесете желаното количество върху влажна кожа на лицето. Разнесете пяната равномерно с леки масажни движения и оставете за кратко да подейства, за да се подготви кожата за бръснене. След това използвайте бръсначка за гладко и комфортно бръснене. Накрая изплакнете обилно с вода.

Състав: Aqua (вода), Triethanolamine, Stearic Acid, Palmitic Acid, Isobutane, Laureth-23, Sodium Lauryl Sulfate, Propane, Parfum, Menthol, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Aloe Barbadensis Leaf Juice powder (прах от листа на алое вера).

You may also like…

magnifier