0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Детски подаръчен комплект La Rive Soy Luna OUCH - парфюм-дезодорант 75мл+душгел 250мл

17.99 лв.

Изчерпан

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

"Soy Luna Ouch" от La Rive, който пренася вълшебството на Луна Валенте от сериала на "Disney" пряко във вашата баня.

Марки

Козметичният комплект "Soy Luna Ouch" е олицетворение на свежест и сладост, като пренася уникалния ароматен свят на Луна Валенте във вашата ежедневна рутина. Парфюм-дезодорантът предлага свежест с връхни нотки на лимон и мента, докато сърцевината му разкрива флорални нотки на жасмин, божур и леко пикантен щрих на розов пипер. Завършващите базови нотки на кафява захар, кедър и лабданум придават на аромата характер и траен ефект. Душ гелът и шампоанът 2 в 1 внушава усмивки с любимата героиня Луна на опаковката си. Обогатената с глицерин формула нежно почиства и хидратира кожата и косата, оставяйки ги меки и гладки.

Начин на употреба: Нанесете парфюм-дезодоранта на чиста и суха кожа, като се фокусирате върху зоните на пулса. Използвайте душ гелът и шампоана 2 в 1 по време на къпане, като го разпените върху мокра кожа и коса, след което изплакнете обилно с вода.

Състав: Парфюм-дезодорант: Връхни нотки на лимон и мента, сърцевината включва жасмин, божур и розов пипер, базовите нотки са на кафява захар, кедър и лабданум. Душ гел и шампоан 2 в 1: Обогатен с глицерин за хидратация и антисептични свойства, аромат на сладък бонбон.

You may also like…

magnifier