0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

САМОБРЪСНАЧКА GILLETTE MACH 3, ЗА МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА, 1БР

10.99 лв.

2 налични

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Осигурете си комфортно и прецизно бръснене с Gillette Система за бръснене Mach 3, със своите три прецизно наточени остриета и удобен захват.

Марки

Системата за бръснене Mach 3 на Gillette е създадена за да предложи на мъжете оптимално бръснене без натиск и раздразнения. С три прецизно наточени стоманени остриета, тази система е проектирана за да се адаптира към контурите на лицето, осигурявайки гладко и прецизно резултат в един единствен ход. Фините пружини между остриетата помагат за гъвкавост и оптимално приспособяване към кожата, като същевременно намаляват натиска и рискът от наранявания. Балансираната ергономична дръжка осигурява стабилен захват, който гарантира удобство и контрол по време на бръснене.

Начин на употреба: Преди употреба, осигурете се, че кожата е мокра и направете подготвително измиване с подходящ продукт за бръснене. След това, използвайте системата за бръснене Mach 3 с леки, равномерни движения, следвайки контурите на лицето за оптимален резултат. Необходимо е редовно променяне на остриетата за поддържане на най-високо качество на бръснене.

You may also like…

magnifier