0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Бамбукова четка за зъби AQUAFRESH с интердентални влакна x1 брой, Medium

5.99 лв.

Изчерпан

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Бамбуковата четка за зъби AQUAFRESH с интердентални влакна е продукт, предлаган от марката Aquafresh. Тази четка за зъби е създадена с цел да предостави ефективно почистване на зъбите и интерденталните пространства. Главата на четката е среден размер (Medium), което я прави подходяща за общо почистване на зъбите и венците. Бамбукът, използван за дръжката на четката, е екологично приятен и устойчив материал. Интерденталните влакна на четката са предназначени за почистване на междузъбните пространства и помагат за премахване на остатъци и плака.

Марки

Код: 43777 Категория:

Начин на употреба:За оптимални резултати при почистване на зъбите, препоръчително е използването на четката със среден размер (Medium) два пъти на ден, за около две минути всяко почистване. Използвайте правилни движения на четката, като почиствате от външната страна, вътрешната страна и междузъбните пространства. Не забравяйте да сменяте четката на всеки три месеца или при видими износвания на влакната.

AQUAFRESH е известна марка за продукти за устна хигиена, специализирана в зъбни пасти, четки за зъби, устни води и други продукти, които помагат за поддържане на здрави зъби и венци. Известна е със своите иновативни формули и високо качество на продуктите си. Те се стремят да предоставят комплексна грижа за устната кавитета, включително защита от кариеси, избелване на зъбите, предотвратяване на зъбен камък и осигуряване на свеж дъх. Продукти на AQUAFRESH се произвеждат в съответствие с високи стандарти за качество и са тествани за ефективност и безопасност.

You may also like…

magnifier