0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Натурална оцветяваща крем къна за коса Herbal Time 75 мл

3.59 лв.

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Натурална оцветяваща крем къна за коса Herbal Time представлява крем за оцветяване на косата марката Herbal Time, с обем от 75 мл. Този продукт е обогатен с къна и не съдържа амоняк и оксиданти. Съчетанието от съвременни технологии и старинни традиции успешно оцветява и подхранва косата, като същевременно придава невероятен блясък и здравина. Съдържанието на Натурална оцветяваща крем къна за коса Herbal Time включва екстракт от коприва, витамин F и маслиново масло, които имат много благоприятно въздействие върху косъма, облесняват разресването и гарантират отличен резултат. Нежната текстура на крем-къната е лесна за нанасяне и приятна за употреба. След употреба, косата придобива желания цвят, с мекота на кадифе и подобрен външен вид.

Henna Cream Herbal Time

0 Неутралнна, 1 Сребърно рус, 10 Натурално кафяв, 2 Капучино, 3 Медно червен, 4 Вишна, 5 Лешник, 6 Шоколад, 7 Натурално черно, 8 Огнено червено, 9 Патладжан

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Натурална оцветяваща крем къна за коса Herbal Time 75 мл“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Код: 1023 Категория:

Продуктът съдържа:

1. Туба с крем-къна “HERBAL TIME” – 75 мл;

2. Чифт ръкавици;

3. Инструкция за употреба;

Новата формула HERBAL TIME не съдържа амоняк и оксидант. Нежно оцветява и подхранва косата с екстракти от натурална и безцветна къна. Комбинацията от модерни технологии и древната традиция на оцветяване с натурална къна гарантират отличен резултат в хармония с природата. Екстрактът от коприва и витамин F, в съчетание с маслиновото масло придават на косата Ви несравним блясък, здравина и улесняват разресването. Оцветяващата крем къна “HERBAL TIME” представлява иновативен продукт базиран на натурални съставки с полутраен ефект на оцветяване на косата подходящ за:- за самостоятелно оцветяване на косата ;- за поддържане на цвета между две боядисвания с окислителна боя за коса;-за направа на кичури; Специалната формула осигурява до 70-80% покритие на побелялата коса. Трайността на оцветяването обикновено е до 3-6 измивания. Оцветяваща крем къна HERBAL TIME е авангарден продукт притежаващ следните предимства в сравнение с традиционите окислителни бои за коса и прахообразни къни : • Готов и лесен за употреба. Стандартното време за употреба е между 30-90 мин . ( При прахообразните къни е от 1-2 до 5-6 часа) ; • Специалната Herbal –формула с екстракт от коприва, 100% маслинов зехтин, рициново масло и екстракти от къна (Cassia fistula и Cassia italica) не само щадят косата, но и подобряват нейната структура, правят я невероятно жива и блестяща; • Има комплекс от кондиционери, които улесняват разресването на косъма , подобряват структурата му и придават блясък и мекота; • Не съдържа PPD, резорцинол и 1 –нафтол, съдържащи се в традиционните бои за коса, към които много потребители са алергични; • Не съдържа амоняк , моноетаноламин или други алкализиращи агенти; • Не съдържа водороден пероксид или други окислителни агенти увреждащи косъма; • Има нормално pH (4-5) близко до нормалното на косъма; • Специалната Herbal –формула позволява да се боядисвате при желание веднага, след това с окислителна боя за коса (в сравнение с прахообразните къни ); • При продължителна употреба не разрушава структурата на косъма (в сравнение с прахообразните къни),а напротив, благодарение на екстрактите от коприва, 100% маслинов зехтин, рициново масло ,екстракти от къна (Cassia fistula и Cassia italica )и витамин F, укрепва косъма и възстановява неговата здравина и блясък; • В продукта екстрактът от безцветна къна (Cassia fistula) и екстрактът от натурална къна (Cassia italica) са в специална активирана форма, за разлика от прахообразните къни; • Продуктът е подходящ за потребители с чувствителна кожа, алергични към окислители и боя за коса. Възможността да получат алергична реакция с този продукт е значително по-нисък от боята за коса; • Продуктът е подходящ за мъже.

Начин на употреба:

  1. Подготовка: Носете ръкавици и защитете дрехите, за да предотвратите петна. Поставете и подложете повърхност, която е лесно почистваща, за да може изтичащата паста да не предизвика замърсяване.
  2. Приготвяне на пастата: Следвайте инструкциите на опаковката, за да приготвите пастата. Обикновено трябва да смесите крем-къната с вода, според указанията, докато получите гладка и консистентна паста.
  3. Нанасяне: С разделена коса, започнете да нанасяте пастата равномерно по цялата дължина на косата, използвайки гъста четка или пръсти. Уверете се, че всеки кичур е покрит с пастата.
  4. Оставяне за действане: Следвайте указанията за времето, оставете пастата да действа върху косата ви. Обикновено времето на задействане може да варира от 1 до 4 часа, но следвайте точните указания на опаковката за оптимален резултат.
  5. Изплакване: След изтичане на времето за действие, изплакнете косата обилно с вода. Продължавайте да изплаквате, докато водата не стане ясна и няма следи от пастата.
  6. Сушене и стилизиране: Изсушете косата по обичайния начин и стилизирайте според предпочитанията си.

Кoзметична компания RosaImpex е основана през 1991 година като първата частна компания в България производител на козметика. РОЗАИМПЕКС ООД търпи успешно развитие вече 25 години, за да се превърне днес във водещ Български производител на козметични продукти. Предлага максимално богат избор от козметични продукти - боя за коса, кремове за лице, ръце и тяло, специална козметика за мъже и СПА продукти на най-конкурентни цени. Нейната основна мисия е да разпространява качествената българска козметика по света!

You may also like…

magnifier