0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Оксидант, окислител, активатор на боя за коса BioPharma 100мл

2.30 лв.

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Активаторът на боя за коса от BioPharma са неотделима част от процеса на боядисване на косата. Тези продукти имат важна роля в създаването на желания цветен резултат и поддържането на качеството на косата по време на боядисването. Всяка компонента от този набор играе роля в активирането на химическата реакция, която променя цвета на косата.

Biopharma предоставя оксиданти с висока степен на качество, създадени да осигурят надеждни и професионални резултати. Тези продукти са разработени, за да се съчетават перфектно с боите за коса на марката, предоставяйки точен и постоянен цвят, който издържа на времето.

Biopharma оксидант

20 vol 6%, 30 vol 9%, 40 vol 12%

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Оксидант, окислител, активатор на боя за коса BioPharma 100мл“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Код: 1027 Категория:

Всяка бутилка от 100 мл включва внимателно подбрана формула, която подсигурява стабилност и съгласуваност на процеса на боядисване. Оксидантът, окислителят или активаторът помагат за отварянето на кутикулите на косъма, което позволява боядисващите вещества да проникнат вътре и да се закрепят за влакната, образувайки желания цветен оттенък.

Инструкциите за употреба на оксиданта са важни за постигането на оптимални резултати. Следвайте ги стриктно, за да се гарантира правилното смесване и приложение на продукта.

Biopharma се гордее със своята дългогодишна история на разработване на качествени козметични продукти, включително продукти за коса. Със силна насоченост към иновации и професионалност, марката предоставя на клиентите си възможността да постигнат изключителни резултати при боядисване и грижа за косата.

Когато избирате оксидант, окислител или активатор на боя за коса от Biopharma, вие избирате продукт, създаден с внимание към детайла и с цел постигане на професионални и надеждни резултати при всеки процес на боядисване.

You may also like…

magnifier