0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Система за отстраняване на цвета от трайно боядисана коса Prestige Color Off 220мл

3.75 лв.

39 налични

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Системата за отстраняване на цвета от трайно боядисана коса Prestige Color Off представлява иновативен продукт, създаден специално за тези, които желаят да променят цвета на косата си без да нараняват нейната структура. Този продукт е с обем от 220 мл и е предназначен да осигури ефективно и деликатно отстраняване на боята, без да нарушава хидратацията и естествената красота на косата.

pa_oldid

3934

pa_oldurl

3935

Марки

Код: 39078 Категория:

КАК ДЕЙСТВА COLOR OFF?
При оксидационните бои се образува цветът от малки молекули, които се свързват под влияние на оксиданта и създават големи цветни молекули, представляващи окончателния цвят. Този процес на окисление се случва вътре в косъма, където цветните молекули стават твърде големи и се засичат между кератиновите плочки на косъма, като се "заключват" вътре. Затова този вид бои се нарича "трайни". Обезцветяващият продукт, обаче, работи по различен начин както по механизъм на действие, така и по отношение на резултатите спрямо традиционните деколориращи продукти като супри, осветителни емулсии, гелове и масла. Тези продукти имат оксидантно действие, което разрушава багрилата и премахва цвета, но същевременно може да повреди косъма и да дразни скалпа. Отстраняването на цвета с тях не винаги е успешно.

За разлика от тези продукти, COLOR OFF не използва оксидант. Той е с редукционно действие и съдържа активирани редуциращи молекули. Тези молекули разлагат големите цветни молекули на по-малки, което позволява на цветните частици да се отпуснат от косъма. Те вече не се "заключват" между кератиновите плочки и могат да бъдат измити.

КАКВО ВКЛЮЧВА COLOR OFF?

Бутилка с редуктор: 110 мл
Бутилка с активатор: 110 мл
Пакет с кондициониращ буфер: 25 мл
Инструкции за употреба
Защитни ръкавици

КЛЮЧОВИ АСПЕКТИ ЗА COLOR OFF:
След отстраняване на пигментите с COLOR OFF след боядисване или осветляване на косата, цветът на вашата коса ще бъде по-светъл от естествения ви цвят, и може да се появят медни или червени оттенъци.

Преимущества:
Ефективност: Продуктът предоставя висока ефективност при отстраняването на цвета на трайно боядисаната коса.
Здравословно отстраняване: Без агресивни химикали и безопасен за косата.
Съхранява качеството на косата: Не намалява влагата и природния блясък на косата.

Инструкции за употреба:
Нанесете продукта върху суха коса, като го разнесете равномерно по цялата дължина.
Изчакайте определено време, според инструкциите на опаковката, за да действа продукта върху цвета на косата.
Изплакнете обилно с вода и нанесете балсам за коса, за да я подхраните и овлажните.
Важно: Преди употреба, прочетете внимателно инструкциите на опаковката. Избягвайте контакт с очите и кожата.

Със системата за отстраняване на цвета от трайно боядисана коса Prestige Color Off, вие получавате възможността да промените цвета на косата си без стрес за нея, като запазите здравето и красотата й.

Козметична компания "RosaImpex" е основана през 1991 година като първата частна компания в България производител на козметика. ROSAIMPEX ООД успешно развива своята дейност в продължение на 25 години, за да стане водещ български производител на козметични продукти. Предлага широка гама от козметични продукти - боя за коса, кремове за лице, ръце и тяло, специална козметика за мъже и SPA продукти на конкурентни цени. Нейната главна мисия е да разпространява висококачествената българска козметика по света!

You may also like…

magnifier