0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Изрусяващ комплект за коса Prestige Be Extreme 2XL

3.20 лв.

19 налични

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Изрусяването на косата носи със себе си нови визуални възможности и стилове, а комплектът за изрусяване на косата Prestige Be Extreme 2XL предоставя пълен набор от продукти, с които можете да постигнете смело и изразително изрусяване в удобството на своя дом.

Марки

Код: 40778 Категория:

Какво включва комплектът:
Изрусяващ Прах: Създаден с внимание към детайла, този специално формулиран изрусяващ прах дава възможност за контролирано и равномерно избледняване на косата, предоставяйки база за по-нататъшни стилизации.
Оксидантен Крем: Този крем предоставя правилната консистенция за смесване с изрусяващия прах, като същевременно подхранва и предпазва косата по време на процеса на изрусяване.

Предимства на продуктите:
Професионални Резултати: Комплектът за изрусяване на косата Prestige Be Extreme 2XL е разработен с цел постигане на професионални и впечатляващи резултати в домашни условия.
Оптимална Защита: Осигуряващи специална грижа формули, продуктите в комплекта помагат да се предпази косата от ненужни увреждания по време на изрусяването.
Удобство: Интуитивно използване на продуктите гарантира, че дори начинаещите ще постигнат изумителни изрусени ефекти без големи усилия.

Инструкции за Употреба:
Смесете изрусяващия прах с оксидантния крем според пропорциите, посочени в инструкциите на опаковката.
Нанесете сместа равномерно върху сухата коса, като започнете от корените и продължите към краищата.
Изчакайте времето за изрусяване, което зависи от желания от вас резултат и нюанс на косата.
Изплакнете обилно с вода и нанесете балсама след изрусяването, за да подхраните косата и да й придадете мекота.
Забележка: Преди употреба, прочетете внимателно инструкциите на опаковката и извършете тест за алергична реакция 48 часа преди използване. Избягвайте контакт с очите и кожата.

С комплекта за изрусяване на косата Prestige Be Extreme 2XL, вие поемате контрола върху своята визия, за да създадете оригинални и незабравими стилове, които ще ви отличават.

Кoзметична компания RosaImpex е основана през 1991 година като първата частна компания в България производител на козметика. РОЗАИМПЕКС ООД търпи успешно развитие вече 25 години, за да се превърне днес във водещ Български производител на козметични продукти. Предлага максимално богат избор от козметични продукти - боя за коса, кремове за лице, ръце и тяло, специална козметика за мъже и СПА продукти на най-конкурентни цени. Нейната основна мисия е да разпространява качествената българска козметика по света!

You may also like…

magnifier