0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Система за отстраняване на цвета на трайно боядиасана коса De color Time 330мл

5.49 лв.

10 налични

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Системата за отстраняване на цвета на трайно боядисана коса De Color Time представлява продукт, предназначен да помогне за премахването на боята от косата, която е била обект на трайно боядисване. Този продукт е с обем от 330 мл и е специално формулиран, за да облекчи процеса на избледняване на боята в косата.

Марки

Код: 24460 Категория:

Отстраняване на цвета: Системата De Color Time е разработена с цел да помогне за премахването на трайно боядисаната боя от косата, без да поврежда нейната структура.
Подготовка за нов цвят: Продуктът може да бъде използван, за да се подготви косата за следващо боядисване или за прилагане на нов цвят.
Нежна формула: De Color Time е разработен със специална нежна формула, която има за цел да бъде максимално деликатна към косата, минимизирайки риска от увреждания.

Комплектът включва:
1 брой Редуктор, 1 брой Активатор и 1 брой Окислител

Инструкции за употреба:
Подготовка: Преди употреба, уверете се, че сте правилно защитили дрехите си и кожата около лицето с памучен кърпич или вазелин. Това ще предотврати ненужни петна и дразнения.
Прилагане: Нанесете продукта върху суха коса, като го разнесете равномерно по цялата дължина. Уверете се, че сте покрили всички боядисани участъци.
Изчакване: След нанасянето, изчакайте определеното време, както е посочено в инструкциите на опаковката. Това време може да варира в зависимост от конкретния продукт, но следвайте го стриктно.
Изплакване: След изтечване на времето за действие, изплакнете косата обилно с топла вода. Продължете да изплаквате, докато водата стане ясна и няма следи от продукта.
Подхранване: След изплакване, е добра идея да използвате подхранващ балсам или маска за коса, за да възстановите някаква хидратация и мекота.
Важно: Преди да използвате системата De Color Time, прочетете инструкциите на опаковката и следвайте ги стриктно. При съмнение или чувствителност на кожата, направете тест за алергична реакция 48 часа преди употреба. Не използвайте продукта, ако имате наранявания или възпаления на скалпа.

Системата за отстраняване на цвета на трайно боядисана коса De Color Time е идеален избор, ако искате да промените цвета на косата си или да изчистите текущата боя без да навредите на здравето и вида на вашата коса.

Състав: Аqua, Sodium Oxymethylene Sulfoxylate, Xanthan Gum, Cocamidopropyl Betaine, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Trideceth-9, Polyquaternium 10, Parfum, Disodium Edta, Methylchloroizotiazolinone, Methylizothyazolinone. Активатор: Aqua, Cetearyl Alcohol, Phosphoric Acid, Cetrimonium Chloride, Ceteareth 25, Disodium Edta, Methylchloroizotiazolinone, Methylizothyazolinone, Hydrogen Peroxide, Cetearyl Alcohol, Sodium Cetearyl Sulfate, Stearyl Alcohol, Steareth 7, Steareth 10, Glyceryl Stearate, Pentasodium Pentetate, Glycerin, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Stannate, Phosphoric Acid, Disodium Pyrophosphate, Sodium Benzoate.

Кoзметична компания RosaImpex е основана през 1991 година като първата частна компания в България производител на козметика. РОЗАИМПЕКС ООД търпи успешно развитие вече 25 години, за да се превърне днес във водещ Български производител на козметични продукти. Предлага максимално богат избор от козметични продукти - боя за коса, кремове за лице, ръце и тяло, специална козметика за мъже и СПА продукти на най-конкурентни цени. Нейната основна мисия е да разпространява качествената българска козметика по света!

You may also like…

magnifier