0
Вход и Регистрация
Всички продукти предлагани в онлайн магазина са с гаранция за качество и произход!

Оксидант за боя за коса Beauty Color Lorvenn Emulsion Oxycreme, 70 мл

1.90 лв.

Безплатна доставка над 99 лв
Експресна доставка
Код за намаление при повторна поръчка

Lorvenn Emulsion Oxycreme оксидант за коса, подходящ за смесване с всички бои на Lorvenn Beauty Color. Разработен е със специална формула, която го прави подходящ за употреба с боя за коса. Той се използва за активиране на козметичните пигменти в боята и осигурява оптимално прилепване и проникване на боята в косъма. Той съдържа водороден пероксид, който е отговорен за активирането на боята. Съдържа витамин В5 и лайка. Предлага голяма защита, блясък и стабилност на цвета на Вашата коса.

Oxycreme е наличен в различни разработвания, които се отличават по процент на водороден пероксид. Обикновено те варират от 3% до 12% и се избират в зависимост от желаният резултат и състоянието на косата. Крем-оксидантът на Lorvenn осигурява добра консистенция на боята, което помага за лесно нанасяне и разпространение на продукта върху косъма. Продуктът е създаден с акцент върху подхранването и защитата на косата по време на процеса на боядисване.

Lorvenn Emulsion Oxycreme,

10 vol- 3%, 20 vol-6%, 25 vol-7,5%, 30 vol- 9%, 40 vol- 12%

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Оксидант за боя за коса Beauty Color Lorvenn Emulsion Oxycreme, 70 мл“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Код: 1041 Категория:

Оксидантът помага да се намали риска от увреждане на косата, като запазва нейната еластичност и същевременно я предпазва от загуба на влага. Lorvenn Emulsion Oxycreme се използва главно от професионални фризьори и стилисти в салони за красота. Той им предоставя гъвкавост и контрол върху цветовия процес, като позволява изборът на подходящият процент на водороден пероксид според нуждите на клиента.

Смесване: Смесването трябва да се прави в съотношение 1 част Beauty Color + 1 чaст Oxycreme (1 + 1).
За нюанси на изрусена коса съотношението е 1 Част Beauty Соlor Super Вlоnde + 2 части Охуеcreme (1 + 2).

Пропорции при смесване:
ЕСТЕСТВЕНА, БЕЖОВА, КАФЯВО-ШОКОЛАДОВА, МЕДНО-ЧЕРВЕНАТА боя винаги се смесва в съотношение 1+1 с OXycreme емулсията, както следва:
Oxycreme 3% или 10V: за твърда бяла коса, за потъмняване на коса, за боядисване след обезцветяване.
Oxycreme 6% или 20V: За по-тъмен тон, за същия тон или с 1 тон по-светъл, за червени нюанси и за бяла коса.
Oxycreme 7,5% или 25V: За боядисване от 1 до 1,5 по-светли тонове.
Oxycreme 9% или 30V: За Изсветляване с 2 тона.
Oxycreme 12% или 40V: За изсветляване с 3 тона.

Lorvenn Paris е френска марка за професионална козметика за коса, основана през 1982 година. Тя е известна със своите иновативни продукти и решения за косата, които са създадени да предоставят високо качество и професионални резултати. Марката Lorvenn Paris предлага широка гама от продукти за боядисване на коса, като бои, тонери и осветлители. Техните продукти са разработени с висококачествени съставки, които осигуряват наситен цвят, блясък и дълготрайност. Освен продуктите за боядисване на косата, Lorvenn Paris предлага и грижа за косата, включително шампоани, балсами, маски и специализирани продукти за различни видове коса и нужди. Техните продукти са създадени, за да хидратират, подхранват и възстановяват косата, като същевременно запазват здравето и естествената й красота. Lorvenn Paris се стреми да предоставя на професионалистите в индустрията на красотата висококачествени продукти, които са иновативни и лесни за употреба. Техните продукти са насочени към салони за красота и професионални стилисти, които ценят високото качество и перфектните резултати.

You may also like…

magnifier